amoniac


Aluat de placinta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina, cu laptele, uleiul, oul si lingurita de amoniac. Se framanta coca bine si se imparte apoi in

detalii rețetă—

Tort de lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca bine untul cu mierea intr-un vas, pana devine o crema. Se adauga pe rand, ouale, amestecandu-se dupa

detalii rețetă—

Prajitura cu visine si budinca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Fierbe amoniacul in lapte si amesteca cu celelalte ingrediente (faina, zahar si oua). Coace 3 foi di aluatul

detalii rețetă—

Prajitura Alba-ca-Zapada

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se freaca oul cu zaharul si se adauga faina in ploaie, amestecand continuu si avand grija sa nu se formeze

detalii rețetă—

Tort cu glazura de lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Foile de blat. Se amesteca bine ouale, se freaca cu ulei, se adauga laptele, zaharul, faina cat cuprinde, in care

detalii rețetă—

Flori colorate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Amesteci seara ouale cu zaharul, amoniacul si jumatate din cantitatea de faina, esenta de vanilie. Dimineata

detalii rețetă—

Angelica

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se bat bine cele 10 albuse pana sunt tari, se adauga zaharul pudra si se bate in continuu dupa ce este compozitia

detalii rețetă—

Prajitura cu nuci si crema de gris

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Blat: se amesteca galbenusurile cu apa, zahar, faina si amoniac. Se pun albusurile batute spuma tare cate o

detalii rețetă—

Prajitura cu piersici si bezea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Amesteci margarina cu zaharul si galbenusurile pana obtii o crema pe care o pui peste faina. Adaugi si praful de

detalii rețetă—

Biscuiti cu forme

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se framanta un aluat din toate ingredientele. Trebuie sa fie destul de tare ca sa poata fi intins cu sucitorul pe

detalii rețetă—

Cascaval de casa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Se pune laptele clocotit peste branza de vaci si se lasa 15 minute, apoi se scurge, se amesteca cu branza de oi

detalii rețetă—

Prajitura Zoe

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 

Foile: Se freaca margarina cu zaharul si galbenusurile, se adauga vanilia, sarea apoi laptele in care s-a dizolvat

detalii rețetă—