blat cu cacao


Tort cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru blatul tortului cu nuci aveti nevoie de 8 albusuri, 400 g zahar pudra, 5 lingurite cacao, 250 g nuci

detalii rețetă—

Blat de tort cu cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru blatul de tort cu cacao aveti nevoie de 340 g zahar, 100 ml lapte, 250 ml unt topit. Este usor de facut si

detalii rețetă—

Prajitura cu crema de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru blat se bat ouale cu zaharul, apoi se adauga faina cu cacao, se omogenizeaza compozitia si se toarna intr-o

detalii rețetă—

Tort de cacao

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Din ingredientele pentru blat se prepara blat de tort cu cacao. Pentru crema se freaca untul spuma impreuna cu

detalii rețetă—

Blat de tort cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Blatul de tort este piesa principala atunci cand vrei sa gatesti un desert deosebit. Poate sa-ti iasa sau poate se

detalii rețetă—

Prajitura cu nuci si rom

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Pentru blat, se freaca spuma 6 galbenusuri cu zahar, albusurile se bat spuma.Se adauga faina amestecata cu pudra de

detalii rețetă—

Tort de ciocolata si cacao, glasat cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru blat, se bat bine albusurile, se adauga zaharul si se bate ca de bezele. Se includ galbenusurile, faina

detalii rețetă—

Tort de ciocolata cu fructe zaharisite

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru blat, se freaca galbenusurile cu zaharul pudra lA ora. Se adauga cacaoa, coaja rasa si zeama de lamaie,

detalii rețetă—

Rigo Jancsi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Blat 1. Se bat pana se fac spuma galbenusurile cu zaharul. Se bat albusurile spuma tare si se incorporeaza in

detalii rețetă—

Prajitura Silvia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Blatul: Albusurile se bat spuma cu 200 gr. zahar. Se adauga nuca prajita, 2 linguri faina si 2 linguri cacao. Spuma

detalii rețetă—

Orlov

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:30m 

Blatul Se bat 8 oua cu 8 linguri de zahar cca 15-20 min, apoi se adauga faina si cacao amestecandu-se

detalii rețetă—

Delicioasa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Blatul- 7 galbenusuri se freaca cu 250 gr.zahar macinat, se adauga 3 linguri de ness (sau 2 linguri cacao), 7

detalii rețetă—