boia ardei


Cascaval prajit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se presara boia de ardei rosu peste feliile de cascaval care se dau prin faina, ou si pesmet si se prajesc in unt

detalii rețetă—

Friptura de miel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala pulpa de miel si se pune pe planseta de lemn. Se freaca cu lamaie pe fiecare parte, se unge cu unt topit

detalii rețetă—

Piept de pui umplut cu ficatei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Painea se inmoaie in lapte si se lasa la scurs. Slanina se taie bucati, se caleste timp de 4-5 minute cu ceapa, se

detalii rețetă—

Pui cu rozmarin, miere si lamaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Amestecam mierea cu lamaie, boia de ardei si rozmarin apoi ungem pulpele pe ambele parti cu acest amestec.

detalii rețetă—

Ghiveci de dovleac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Inabuse ceapa tocata in grasimea fierbinte. Ia-o de pe foc, adauga o lingura de boia dulce, ardeii curatati si

detalii rețetă—

Cartofi cu boia de ardei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Slanina se feliaza, se prajeste, apoi in grasimea ramasa se caleste ceapa maruntita. Apoi se adauga rondele de

detalii rețetă—

Ghiveci de legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se caleste ceapa taiata marunt in untura incinsa. Se ia de pe foc si se adauga o lingura de boia si ardeii taiati

detalii rețetă—

Muschi de porc in sos de cirese cu frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Muschiul de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se amesteca sosul de soia cu vinul rosu si cu boiaua de

detalii rețetă—

Mancare mexicana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Prajim carnea tocata in ulei incins, adaugam ceapa taiata cubulete, mai prajim putin, presaram praful de chili,

detalii rețetă—

Mancarica de mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Ceapa se taie marunt, se prajeste in ulei. I se da culoare cu boia de ardei. Se adauga mazarea. Daca este congelata

detalii rețetă—

Tipar la protap

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Carnea de tipar se curata de piele, carnea se taie felii, se condimenteaza cu sare, piper, boia, se toarna uleiul

detalii rețetă—

Sos de usturoi Aioli

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se striveste usturoiul in piulita de lemn sau si mai bine intr-una de piatra. Se adauga boiaua de ardei, sare si un

detalii rețetă—