carne de berbec


Ghiveci cu carne de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea de berbec se spala si se curata, dupa care se asaza intr-un vas cu apa clocotita cu sare. Se adauga

detalii rețetă—

Ciorba din carne de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se taie carnea bucati, se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. Se spumuieste, se acopera oala si se lasa sa

detalii rețetă—

Friptura de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Intr-un vas mare, pe jumatate plin cu apa rece, se pune carnea de berbec, o ceapa taiata felii, telina taiata in

detalii rețetă—

Frigarui din carne de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea se pune intr-un vas mare si se opareste cu apa clocotita ca sa-si piarda mirosul. Se taie apoi felii cu

detalii rețetă—

Varza cu carne de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Carnea de berbec (spata, piept sau ceafa) se taie bucati si se pune intr-o oala, in straturi alternand cu varza

detalii rețetă—

Ciorba din carne de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie carnea bucati, se pune la fiert si se lasa sa dea in clocot. Se spumuieste, se acopera oala si se lasa sa

detalii rețetă—

Snitel cu carne de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut si pesmet, apoi se prajesc in ulei pe ambele parti.pofta buna

detalii rețetă—

Varza cu carne de berbec

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Bucatile de carne se inabusa in 100 g de untura si 100 ml de apa apoi se scot separat. Ceapa se inabusa in 100 g de

detalii rețetă—

Frigarui cu carne de berbec

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Carnea, ceapa, rosiile si ardeii se asaza alternativ pe frigaruia de otel inoxidabil si se frig pe gratarul uns cu

detalii rețetă—

Ciorba de berbec

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h:40m 

Carnea de berbec se curata de pielite, se spala in mai multe ape, se taie bucati, se pune la fiert in apa cu sare

detalii rețetă—

Papricas

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se prepara din carne de pui, vitel, purcel, berbec. Ceapa taiata marunt se inabuse cu grasime, cu boia si cu carnea

detalii rețetă—

Tocana nationala

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se poate prepara din carne de purcel, de porc, de vitel, de berbec. Carnea se taie in bucati si se inabuse incet cu

detalii rețetă—