carne de peste


Sos Adobo Delicioso

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos. Se serveste cu fripturi din carne de porc,

detalii rețetă—

Verdeturi cu carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc

detalii rețetă—

Verdeturi cu carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara sosul ca la miel cu spanac si se strecoara peste carne. Ceapa si usturoiul verde se taie mare, se calesc

detalii rețetă—

Tocana cu carne de porc unguresca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 100 ml de apa. Costita se inabusa separat si se adauga peste carne si ceapa.

detalii rețetă—

Kabab Kobideh cu carne tocata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca ceapa data pe razatoare, cu carnea, usturoiul pisat, oul batut, sare, piper si tumeric si lasa la

detalii rețetă—

Muschi Stroganoff

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea de vita se taie julienne si se pune la prajit in ulei incins. Ciupercile se taie felii si se pun peste

detalii rețetă—

Friptura de vitel cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se taie carnea in portii Se amesteca bine de tot soia,vin,miere,thymin,rozmarin. Se adauga restul de legume, se

detalii rețetă—

Cotlet de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Se condimenteaza carnea si se pune la facut in ulei timp de 15 minute in vasul acoperit. Se intoarce pe partea

detalii rețetă—

Muschi Stroganoff

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se taie carnea julien, se soteaza impreuna cu ceapa pana se inmoaie. Se amesteca restul de ingrediente si se adauga

detalii rețetă—

Friptura de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. Peste carnea astfel

detalii rețetă—

Mincare la ceaun

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se splala carnea si se pune intr-un castron destul de mare. Peste carne se pun 3 cepe curatate si taiate cuburi si

detalii rețetă—

Snitel cu sote de legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Feliile de carne batute se tin in lapte 1 ora. Se asaza apoi o felie de sunca peste o felie de

detalii rețetă—