coca


Prajitura cu urda

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se amesteca ingredientele pentru aluat pana se obtine o coca tare. Se imparte apoi in doua portii, una mare si una

detalii rețetă—

Prajitura cu branza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Drojdia dizolvata in lapte, se amesteca impreuna cu faina, uleiul, sarea si smantana. Se framanta totul bine, dupa

detalii rețetă—

Aluat pentru taitei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se prepara din faina, galbenusuri si apa o coca. Se framanta bine si se intinde o foaie. Aceasta se lasa cateva

detalii rețetă—

Aluat pentru coltunasi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu oul si putina apa. Se framanta bine coca, pana nu se mai lipeste de degete. Se

detalii rețetă—

Branzoici cu branza de oaie

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se prepara o coca din faina, drojdie, lapte si unt si se lasa la crescut. Se intinde apoi o foaie groasa de 1 cm si

detalii rețetă—

Tarta cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Untul se fraca cu 120 gr zahar. Se adauga apoi zaharul vanilat, galbenusurile, faina si la final zeama de lamaie.

detalii rețetă—

Cremsnit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se framanta 50 gr de faina cu margarina, dupa care se pune compozitia la rece. Din restul de faina se face o coca

detalii rețetă—

Prajitura rapida cu ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca cu untul, apoi cu restul de ingrediente. Se framanta bine aluatul si se intinde o foaie intr-o

detalii rețetă—

Saleuri cu chimen

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina cu sare, drojdia dizolvata in lapte si untul frecat bine. Coca obtinuta se framanta, dupa care se

detalii rețetă—

Piscoturi de sampanie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina, zaharul, ouale, impreuna cu amoniacul, untul si latele se amesteca si mai apoi se framanta bine un aluat

detalii rețetă—

Aluat pentru rulade si pateuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru pateuri se amesteca faina, smantana, 60 gr unt si sarea si se prepara o coca. Restul de unt se foloseste la

detalii rețetă—

Aluat rapid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Faina se amesteca impreuna cu uleiul, sarea, apa, otetul si se framanta o coca potrivit de moale. Din aceasta se

detalii rețetă—