conservant


Dulceata de capsune fara conservant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Dulceata de capsune fara conservant este foarte usor de preparat si se pastreaza foarte bine de-a lungul anului,

detalii rețetă—

Gem de cirese

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Gemul de cirese poate fi pregatit de tine chiar acasa, fara conservanti. Il vei putea folosi iarna la diferite

detalii rețetă—

Sirop de capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Siropul de capsuni este delicios pentru copii, ca alternativa la sucurile din comert. Sucul cu sirop de capsuni si

detalii rețetă—

Compot de cirese fara conservanti

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Compotul de cirese fara conservanti se pastreaza la fel de bine in camara, in plus se face mai usor decat ti-ai

detalii rețetă—

Gem de capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Gemul de capsuni este o metoda foarte buna de a pastra aroma fructelor pe tot parcursul anului. Este de preferat a

detalii rețetă—

Dulceata de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:20m 

Dulceata de visine este absolut delicioasa, va asigur ca merita s-o incercati. Dulceata de casa de visine nu are

detalii rețetă—

MAZARE LA CUPTOR CU MORCOVI SI CARTOFI PENTRU VEGETARIENI

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata si spala morcovii, cartofii si ceapa. Se pune mazarea 15 minute in apa rece ca sa se fragezeasca si sa

detalii rețetă—

Dulceata de zmeura fara conservant

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se spala si se curata zmeura, se aseaza in vasul de dulceata si se acopera cu zeama de lamaie. Se pune peste fructe

detalii rețetă—

Dulceata de dude

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dudele se curata se spala, se adauga zaharul conservantii si se tin la macerat 2zile. Dupa ce au stat la macerat se

detalii rețetă—

Zarzavat de ciorba pentru iarna

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Zarzavat de ciorba pentru iarna este de fapt un supliment care va imbunatati gustul oricarei supe saui ciorbe.

detalii rețetă—