Pentru cotletele de berbec la tigaie se taie cotletele de grosimea degetului. Se curata de grasime si de pielita
detalii rețetă—Pentru a prepara aceasta reteta de cotlet de berbec cu ciuperci, sunt necesare urmatoarele ingrediente: cotlete,
detalii rețetă—Cotletele de miel la cuptor vor iesi minunate pentru meniul pascal. Sosul de rosii ii va da un gust dulce-acrisor.
detalii rețetă—Pentru a prepara aceasta reteta de cotlete de miel cu menta, kiwi si mere sunt necesare urmatoarele ingrediente:
detalii rețetă—Untul se pune intr-un vas, pe foc iar dupa ce s-a infierbantat se pun cotletele. Se intorc pe ambele parti ca sa se
detalii rețetă—Se spala cotletele, se bat usor cu batatorul de lemn si se prajesc in ulei incins. Se lasa pe o farfurie cat timp
detalii rețetă—Se fragezesc feliile de carne si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se
detalii rețetă—Carnea de mistret se tine in solutie pentru marin a re cel putin trei zile. Cind se prepara, carnea se sterge, se
detalii rețetă—Marinam cotletele apoi adaugam peste ele un pahar de vin rosu. Se lasa sa stea o ora, dupa care se ung cu unt cald
detalii rețetă—Se fragezesc feliile de carne si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, se
detalii rețetă—Amestecam intr-un castron: ustuoi pisat, zeama de lamaie si ulei de masline. Saram si piperam. Punem
detalii rețetă—1.Se scurg piersicile(folosim compot cu jumatati de piersici ), apoi le taiem lamele subtiri. 2.Ceapa se
detalii rețetă—