cotlet cu os


Cotlet de porc cu sos picant

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Cotletul se spala, se portioneaza in 10 bucati, se bate putin si se sareaza. Faina se cerne. Patrunjelul verde se

detalii rețetă—

Cotlet de miel umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se scoate de la miel cotletul, se curata carnea de pe oase si se acopera fiecare os cu staniol. Apoi, se taie

detalii rețetă—

Cotlete de vitel cu cirnati si cartofi in vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se rumenesc cotletele in putin unt, pe amindoua partile. Se scot si in locul lor se pune cabanosul taiat bucatele

detalii rețetă—

Cotlete de vitel sote cu sos de vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se presara cotletele cu sare, piper si patrunjel tocat marunt. Se asaza intr-o tigaie de fier foarte incinsa. Se

detalii rețetă—

Cotlet de porc cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bucata de cotlet spalata se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 minute, dupa care se asaza intr-un vas potrivit

detalii rețetă—

Cotlete cu sos picant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Intr-o cratita, se prajesc cotletele in ulei incins. Intre timp, rosiile curatate de pielita si seminte se dau

detalii rețetă—

Cotlet pane si natur

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala, se curata si se taie cotlete (cu osul respectiv).

detalii rețetă—

Cotlete de porc cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit

detalii rețetă—