crema de ou


Chec fin cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:10m 

Untul lasat la temperatura camerei se freaca ca o crema cu o lingura de lemn. Se bat ouale intregi cu 250 g de

detalii rețetă—

Crema pentru prajituri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Aceasta crema pentru prajituri poate fi cu usurinta pregatita inainte si depozitata, astfel ca atunci cand aveti

detalii rețetă—

Supa crema de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se caleste faina in ulei (preferabil de masline), se adauga apa, in care se dau in fiert cepele taiate in 4, la

detalii rețetă—

Tort special cu frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se prepara o crema de zahar ars din: 4 oua amestecate cu 250 ml lapte si 4 linguri de zahar, se topesc intr-o

detalii rețetă—

Crema de ficat cu oua pentru sandvisuri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ficatul, inabusit cu ceapa in putin unt, se trece prin masina de tocat, se amesteca cu galbenusurile date prin sita

detalii rețetă—

Crema de oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se freaca galbenusurile cu zahar si rom pina se fac ca o crema. Se amesteca incet cu albusul batut spuma. Se toarna

detalii rețetă—

Crema de zahar ars fara oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca faina in lapte, putin cite putin. Se ard 50 gr. zahar cit mai bine. Se toarna laptele cu faina si cu

detalii rețetă—

Prajitura cu spuma

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se amesteca bine margarina cu zaharul pina devine o crema spumoasa. Se aduga galbenusurile, faina, zeama de lamiie

detalii rețetă—