Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in care s-au pus si cuisoare. Dupa ce
detalii rețetă—Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in care s-au pus si cuisoare. Dupa ce
detalii rețetă—Afinele spalate se pun cu zahar (dupa gust) si condimentele la fiert timp de 5-10 minute. Se lasa la racit. Se scot
detalii rețetă—Se amesteca zaharul cu faina, migdalele macinate, cacaoa, praful de scortisoara, zaharul vanilat si cuisoarele
detalii rețetă—Carnea se taie bucati, se rumeneste in ulei pe ambele parti, dupa care se aseaza intr-o cratita impreuna cu vinul,
detalii rețetă—Se face un 'sirop' din vin si apa in parti egale, care se fierbe impreuna cu scortisoara, cuisoarele,
detalii rețetă—Rachiul se amesteca cu scortisoara pisata mare, nucsoara taiata bucati, cuisoarele, vanilia taiata bucati si
detalii rețetă—Se curata merele de coaja, se scot simburii si se taie in patru. Se lasa sa stea in apa rece. Se pune la fiert apa
detalii rețetă—Se taie carnea în bucati mari. Se curata morcovii si se taie bastonase. Se curata cepele si se infig cîte doua
detalii rețetă—Se da apa in clocot, dupa care se adauga sucul de la ½ de lamiie. Dupa ce se raceste putin se adauga o lingura de
detalii rețetă—Pentru aceste delicatese aveti nevoie de faina, zahar, oua, miere, nuci, scortisoara, cuisoare, esenta de vanilie.
detalii rețetă—Se incalzeste mierea, se amesteca cu zaharul, bicarbonatul, ouale puse unul cite unul, faina, scortisoara,
detalii rețetă—