fierbere


Pizza cu ciuperci si taitei

complexitate reteta Redusa 

Pentru pizza cu ciuperci si taitei pastele fainoase se fierb in apa cu sare si o lingurita ulei, jumatate din

detalii rețetă—

Ochi romanesc cu sos de branza

complexitate reteta Redusa 

Pentru ochi romanesc cu sos de branza se prepara un sos din faina dizolvata in lapte, unt, sare. Dupa ce, prin

detalii rețetă—

Cartofi sote

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Cartoful sote este o mancare de cartofi simpla si delicioasa. Cartofii se spala si se fierb in coaja in apa cu

detalii rețetă—

Supa de oase de vita sau porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pentru supa de oase de vita sau porc se fierb oasele . Dupa 30 de minute se adauga legumele intregi. Se continua

detalii rețetă—

Creier taranesc cu marar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru creier taranesc cu marar creierul se curata, se spala si se tine in apa rece inainte de a fi pregatit. Dupa

detalii rețetă—

Sos de ciocolata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Pentru sosul de ciocolata puneti la foc 75 ml lapte cu 150 ml frisca lichida si aduceti la punctul de

detalii rețetă—

Supa de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pune carnea taiata bucatele la fiert in apa cu sare. Dupa o jumatate d eora de fierbere, se dauga legumele

detalii rețetă—

Oua cleioase cu spanac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Spanacul se curata si se spala bine, dupa care se pune la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa aproximativ 5 minute

detalii rețetă—

Prajitura de gris cu ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Prepararea prajiturii cu gris si ciocolata incepe prin fierberea laptelui intr-o cratita, in care se toarna grisul

detalii rețetă—

Crema cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune laptele sa fiarba impreuna cu nucile macinate pana cand laptele scade de tot. Atunci se adauga zaharul si

detalii rețetă—

Supa alba din carne de vaca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se spala carnea, se curata de resturi de oase si se pune la fiert cu multa apa rece. Se spumuieste supa cand da in

detalii rețetă—

Supa de carne cu galuste de gris

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se spala carnea si se pune la fiert cu multa apa rece. Cand da in clocot, supa se spumuieste, se potriveste focul

detalii rețetă—