fript


Friptura inabusita de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h:30m 

Carnea spalata si scursa bine se impaneaza cu bucatele de slanina si catei de usturoi, se sareaza, se leaga cu o

detalii rețetă—

Salata de vara cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Resturile de carne de vaca sau de porc slaba, fiarta in supa, sau resturile de friptura de vaca, porc, pasare de

detalii rețetă—

Bors de iepure vinat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira

detalii rețetă—

Salata cu oua, carne si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Resturile de friptura se taie bucatele. Se pot folosi resturi din mai multe feluri de fripturi. Cartofii se spala

detalii rețetă—

Friptura la tigaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Carnea spalata se taie in bucati mici, se sareaza si se rumeneste in untura bine incinsa, o data cu ceapa taiata in

detalii rețetă—

Strudel umplut cu cartofi (garnitura penru fripturi)

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Se prepara repede (ca sa nu se topeasca untul) o coca din unt, smintina si faina. Se formeaza ca o caramida si se

detalii rețetă—

Pulpa de vitel fripta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se curata si se sterge pulpa, se leaga cu sfoara, se da sare, se asaza in tava si se stropeste bine cu untura

detalii rețetă—

Friptura de miel invelita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se scoate osul pulpei, se desface carnea cu lama unui cutit ascutit si se asaza intr-un vas de Jena. Se freaca bine

detalii rețetă—

Friptura de miel glasata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se alege carne macra, se spala foarte bine, apoi se impaneaza cu fisii de costita, felii de morcovi, de telina. Se

detalii rețetă—

Pui fripti la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

La puii curatati si spalati se prind picioarele sub pielita din partea de jos a abdomenului, se presara cu sare, se

detalii rețetă—

Pui la capac

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pregateste puiul pentru friptura: se spala, se lasa intreg, dar se zdrobesc oasele in dreptul sirei spinarii

detalii rețetă—

Vrabioare la cuptor

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se desfac oasele, iar carnea se curata de vine fara sa i se strice forma. Se presara sare si piper. Friptura se

detalii rețetă—