Garnitura din zarzavat se poate pregati pentru fripturi si tocane. Ingredientele necesare sunt: otet, zahar, miere,
detalii rețetă—Garnitura de spanac cu aroma de citrice este o reteta culinara pentru fripturi. Ingredientele necesare retetei
detalii rețetă—Muschiul de vita cu pere si praz este o reteta delicioasa, simplu de preparat. Gasiti aceasta reteta cu carne pe
detalii rețetă—Aceasta reteta de friptura o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte mancaruri cu carne. Pentru prepararea fripturii
detalii rețetă—Se prepara sosul alb cu zeama de carne, unt si faina, se adauga mustarul, putin otet, ciupercile inabusite in unt
detalii rețetă—Carnea se curata bine de pielita si se taie felii aproximativ 10 se bat putin cu palma si se condimenteaza cu sare
detalii rețetă—Se prajeste o lingura de faina cu lingura de unt. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adaugat otetul si o
detalii rețetă—Pregatirea fripturii: Facem un sos din mustar, otet si miere. Ungem fileurile de miel cu acest sos si le
detalii rețetă—Se amesteca toate ingredientele pana se omogenizeaza intr-un sos. Se serveste cu fripturi din carne de porc,
detalii rețetă—In sosul scurs de la friptura, de la care s-a ridicat grasimea, se adauga doua linguri de smintina, amestecata cu
detalii rețetă—Resturile de friptura se taie bucatele. Se pot folosi resturi din mai multe feluri de fripturi. Cartofii se spala
detalii rețetă—Se prepara repede (ca sa nu se topeasca untul) o coca din unt, smintina si faina. Se formeaza ca o caramida si se
detalii rețetă—