gelatina


Budinca cu smantana si vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Budinca cu smantana este delicioasa si usor de preparat. Ingredientele necesare pentru aceasta reteta sunt: jeleu,

detalii rețetă—

Sarlota diplomat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Un desert delicios este sarlota diplomat. Pentru aceasta reteta sunt necesare urmatoarele ingrediente: frisca,

detalii rețetă—

Sarlota de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Sarlota de cafea este delicioasa si usor de preparat. Pentru realizarea ei sunt necesare urmatoarele ingrediente:

detalii rețetă—

Sarlota de vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

O reteta delicioasa si usor de realizat este cea de sarlota de vanilie. Pentru a o realiza, aveti nevoie de lapte,

detalii rețetă—

Sarlota de alune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pentru sarlota de alune sunt necesare urmatoarele ingrediente: alune, frisca, lapte, oua, gelatina, zahar, rom,

detalii rețetă—

Spuma de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Spuma de mere este un desert racoritor si sanatos. Pentru a realiza aceasta retete de spuma de mre aveti nevoie de

detalii rețetă—

Bavareza cu fructe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Bavareza cu fructe este o reteta delicioasa cu fructe. Se prepara din lapte, gelatina, vanilie, galbenusuri, zahar,

detalii rețetă—

Pasca cu banane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pasca cu banane este o reteta simpla si gustoasa. Pentru prepararea acestei retete de pasca aveti nevoie de

detalii rețetă—

Tarta cu gem de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru aceasta tarta aveti nevoie de faina, cacao, zahar pudra, unt, oua, gem de visine, gelatina si esenta de

detalii rețetă—

Rulada cu grepfrut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de oua, zahar, faina, sare, frisca, gelatina, grepfruit si zahar pudra.

detalii rețetă—

Prajitura cu crema de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru aceasta prajitura aveti nevoie de oua, portocale, zahar, faina, unt, lapte, gelatina si frisca.

detalii rețetă—

Crema-spuma de fructe cu frisca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se trec fructele prin sita. Gelatina se pune la inmuiat in apa, apoi se toarna peste fructele date prin sita. Se

detalii rețetă—