inima


Mici deliciosi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 24m 

Pentru ca micii sa iasa foarte buni cantitatea minima de carne prelucrata trebuie sa fie 7 kg. Toate ingredientele

detalii rețetă—

Omleta Valentina

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 15m 

La unul din ouale batute se adauga sucul de sfecla rosie. Celelalte doua oua se bat separat. Se

detalii rețetă—

Caltabosi

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Carnea, plamanii, inima si 150 gr de slanina se pun la fiert. Cand se vede ca sunt cam pe jumatate fierte, se pune

detalii rețetă—

Toba de casa

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:30m 

Carnea de la cap se pune la fiert. Se adauga inima si rinichii. Se sareaza apa si se puncateva foi de dafin. Dupa

detalii rețetă—

Purcel umplut

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Se curata si se spala purcelul punind apoi in el umplutura: se fierb maruntaiele (fcatul, inima si

detalii rețetă—

Inima de vitel cu smintina si sote de legume

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala inima, se curata de zgirciuri, se taie felii in lung, se pune intr-o cratita cu untul si cepele taiate

detalii rețetă—

Rizotto cu maruntaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala in mai multe ape inima si rinichii, ficatul se sterge cu o cirpa umeda. Ceapa taiata se inabusa cu uleiul.

detalii rețetă—

Gulas de inima

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala bine inima, se taie in cuburi mici, se prajeste putin in cratita cu grasime si cu ceapa taiata foarte

detalii rețetă—

Inima de vitel umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 

Se curata inima de pielite, de grasime si de tendoane si se scobeste la mijloc fara sa se atinga peretii. Se umple

detalii rețetă—

Rata umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se curata rata ca pentru mincare. Se prepara umplutura astfel: ficatul, pipota si inima se taie in bucati, se

detalii rețetă—

Gulas din inima de vaca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Inima sau ugerul se spala, se taie in cuburi de cite 30-40 gr., se spala din nou, se presara cu sare si piper si se

detalii rețetă—