Se curata mazarea si se pun boabele cu apa la foc. Dupa citeva clocote, se adauga frunzele de spanac si de salata
detalii rețetă—Pentru mazare cu friganele de paine cu oua mazarea se fierbe si cand este gata se scurge bine de apa, se opareste
detalii rețetă—Pentru mancare de mazare cu carne si verdeturi taiati carnea, tocati ceapa si caliti totul in ulei timp de 10
detalii rețetă—Pentru mazare verde cu smantana mazarea proaspata se curata, se spala, se introduce in apa cu sare si se fierbe.
detalii rețetă—Pentru friganele cu mazare painea alba se curata de coaja si se taie felii. Mazarea proaspata se curata, se spala,
detalii rețetă—azarea cu maioneza este o mancare cu legume delicioasa ce se poate servi ca si aperitiv. Se fierbe mazarea in apa
detalii rețetă—Pentru mazarea batuta se alege mazarea uscata. Se spala si se lasa sa stea doua ore in apa calduta. Se scurge si
detalii rețetă—Pentru aceasta mancare de mazare se curata pastaile de mazare ca si fasolea verde, apoi se pregatesc ca mazarea
detalii rețetă—Sufleul de mazare se pregateste la fel cu sufleul de fasole. Veti avea nevoie de mazare, unt, faina, lapte sau apa,
detalii rețetă—Pentru mazarea verde cu slanina se alege mazarea. Se prajesc usor cu putin unt arpagicul si slanina fiarta, taiata
detalii rețetă—Pentru mazare verde fiarta se alege mazarea, se pune la fiert cu apa clocotita si cu un praf de sare. Trebuie sa
detalii rețetă—Pentru mazarea verde inabusita mazarea pentru gatit trebuie sa fie proaspata, altfel nu este gustoasa. Se alege
detalii rețetă—