oase de porc


Extracte de oase

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 16m 

Pentru sosurile reci este necesar extract de oase. El se face din oase de porc, vita sau vanat. Oasele se

detalii rețetă—

Aspic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 6h:40m 

1,5 kg oase vitel sau 700 g sorici de porc Oasele sparte si oparite se pun la fiert in 5 litri apa rece. Se

detalii rețetă—

Fasole alba cu oase sau carne de porc afumate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Se alege fasolea alba, se spala si se pune la muiat din ajun in apa calduta. Se spala bine oasele de porc si se pun

detalii rețetă—

Ciorba de oase de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se spala ole si se pun la fiert in 2 ½ litri apa. Se scoate spuma si se lasa sa fiarba la foc moale ca sa obtina o

detalii rețetă—

Ciorba de oase de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:45m 

Se pun oasele la fiert cu apa rece, se scoate spuma si se fierbe la foc domol ca sa iasa ciorba limpede. Se adauga

detalii rețetă—