Daca vrei sa pui pe masa o mancare mai deosebita, pregateste cap de vitel in aspic. Pentru aceasta reteta avem
detalii rețetă—Framantam faina, sarea, zaharul, otetul, galbenusul cu laptele sau apa pana obtinem un aluat moale. Amestecam bine
detalii rețetă—Sfaramam 10 dkg de untura in 22 dkg de faina, adaugam 10 dkg zahar pudra, putina sampanie, putin otet, 2
detalii rețetă—Pregatim dupa gust, un amestec de apa, otet, ulei, zahar si sare. In acest amestec vom fierbe varza taiata foarte
detalii rețetă—Se striveste piperul verde. Se topesc 50 gr. unt in tava ce trebuie introdusa la cuptor, se pune otet, piperul
detalii rețetă—Se fierbe 100 g apa cu foaia de dafin, boabele de piper si otetul. Se freaca galbenusurile cu putina sare. se
detalii rețetă—Bamele, curatate si spalate, se tin 1 ora in apa cu sare si otet. Bucatile de pui se prajesc in untura pina se
detalii rețetă—