peste cu ou


Budinca de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se scoate pestele din cutie, se scurge sosul, iar carnea se taie bucatele. Se fierb ouale tari, se cojesc si

detalii rețetă—

Muffins cu nuci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se topeste margarina / untul. Se toaca nucile. Zaharul se amesteca cu ouale. La amestecul cu zahar se adauga

detalii rețetă—

Peste prajit in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pestele dezghetat se taie bucati, se sareaza si se lasa sa stea cu sare pina se prepara aluatul. Se bate oul spuma

detalii rețetă—

Oua in rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se scobesc rosiile si se pune sare peste ele. Se umplu cu ouale fierte si tocate impreuna cu albusul, amestecate cu

detalii rețetă—

Umplutura de brinza de vaci pentru pasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Brinza se amesteca cu untul, apoi ce celelalte ingrediente. Crema obtinuta se toarne peste aluatul din tava, se

detalii rețetă—

Peste in aluat crocant

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Pestele se taie in doua si se curata de oase (macrou), dupa care se da cu piper, sare, boia de ardei. Se separa

detalii rețetă—

Salata ardeleneasca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pestele sarat (heringi sau scrumbii) se curata si se toaca marunt. Se amesteca apoi cu cartofii fierti si taiati

detalii rețetă—

Pirjoale de peste de la Bunica

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 45m 

Pestele curatat, se spala, se scoate pielea, oasele, iar carnea se trece prin masina de tocat carne cu ceapa

detalii rețetă—

Tartine cu pasta de peste

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pestele se sfarima si se freaca cu margarina pina devine o pasta bine legata. Se adauga galbenusurile de la oua

detalii rețetă—

Fasole verde cu oua

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se asaza in cratita fasole verde fiarta, se stropeste bine cu ulei si se presara bogat cu cascaval ras. Deasupra se

detalii rețetă—

Stiuca umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata pestele, se spala foarte bine si se zvinta. Se fierb ouale foarte tare, se curata si se taie marunt. Se

detalii rețetă—

Salata de peste

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 20m 

Pestele fiert se scoate de pe oase si se toaca cu cutitul. Se amesteca cu uleiul, zeama de lamiie, sarea si

detalii rețetă—