peste in vin


Pastrav rasol

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pestele, curatat si spalat, se fierbe in vin amestecat cu o jumatate de litru de apa. Dupa ce da in clocot, se ia

detalii rețetă—

Crap umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Taie ambele felii de peste pana la piele, insa ai grija sa nu tai pielea. Presara cu sare. Pentru umplutura caleste

detalii rețetă—

Plachie de stiuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Slanina taiat marunt se topeste in ceaun, ceapa tocata se caleste, se stinge cu vin (1oo ml) se adauga ardei dulce

detalii rețetă—

Gulas la ceaun

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Ceaunul se unge cu unsoare rece, se aseza la fund osul, peste asta vine un strat de carne taiata cubulete. Peste

detalii rețetă—

Supa de carne de porc cu taietei

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 3h 

Peste carnea de porc se toarna apa fierbinte, apoi se pune la fiert in apa rece. Cand carnea devine moale pe

detalii rețetă—

Stiuca cu mere si frisca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Feliem pestele, presaram feliile cu sare si le rulam in pesmet. Le prajim in ulei fierbinte pe ambele parti

detalii rețetă—

Spuma de ciocolata neagra

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe laptele si se varsa peste ciocolata rupta-n bucati mici. Se infuzeaza 3 minute, se amesteca cu

detalii rețetă—

Somon cu lamiie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata somonul, se sareaza si se aseaza in tava. Peste somon se toarna uleiul de masline, vinul, zeama de

detalii rețetă—

Puricei boieresti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Mamaliga se sdrobeste cu furculita si se pune intr-o cratita peste untura bine incinsa. Se amesteca permanent pana

detalii rețetă—

Tort de mere

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se topeste zaharul (7-8 linguri) intr-o cratita pana devine maroniu si se lasa la racit. Merele se curata si se

detalii rețetă—

Peste la sare

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Se curata pestele si se taie capul (pt. ciorba), se spala foarte bine dupa care se usuca foarte bine pina este

detalii rețetă—

Fructe de mare cu sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune pestele intr-un vas cu apa, vinul si cimbrul si se lasa pe foc 8 minute sau pina ce carnea se desface fisii

detalii rețetă—