Galbenusurile se bat cu zaharul, apa si ulei se amesteca cu albusurile batute spuma si faina amestecata cu praful
detalii rețetă—Amestecam ingredientele uscate (faina cu praful de copt, zaharul si cacao), apoi turnam treptat laptele si uleiul
detalii rețetă—Pentru blat amestecam intr-un vas oul zaharul, laptele, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si pudra de
detalii rețetă—Am batut albusele spuma tare apoi am pus zaharul si am batut din nou, galbenusele si la final faina+praful de
detalii rețetă—Faina, praful de copt si cacaoa se pun intr-un vas si se amesteca bine impregna. Se adauga restul
detalii rețetă—1. Intr-un castron se amesteca faina, z.v, zaharul, ciocolata rasa, cafeaua solubila, praful de cacao si
detalii rețetă—ALUATUL 1. Amestecati intr-un castron de marime potrivita, faina cu praful de copt, cacao, zaharul tos si cel
detalii rețetă—Laptele, mierea, zaharul si untul se incalzesc putin la microunde pana se topesc. Se adauga 2/3 din faina
detalii rețetă—Se bat cu mixerul ouale, zaharul, faina cu praful de copt, cacao, vanilie, lapte si in final untul topit. Se
detalii rețetă—a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de
detalii rețetă—Pentru prajitura Silvia se bat 6 albusuri cu 10 linguri de zahar, se adauga treptat 4 linguri de apa, 1 praf de
detalii rețetă—Pentru a prepara aceasta reteta de chec glazurat in doua culori sunt necesare urmatoarele ingrediente: oua, zahar,
detalii rețetă—