Luam pieptul de pui si il taiem in patru felii, pe cate le batem usor cu ciocanul. Le punem deoparte si continuam
detalii rețetă—Se spala pulpele sau pieptul de pui si se sterge cu un prosop de bucatarie. Ardeiul se taie bucati mai mari si
detalii rețetă—Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele. Il punem la prajit in ulei incins cu capac. Cand e gata se scoate pe o
detalii rețetă—Ostropelul il fac in general in ceaun de-ala de la bunica. Asa ca am pus ceaunul la incins pe aragaz, am
detalii rețetă—In 2 -3 linguri ulei incins se pune carnea la prajit. Se lasa pana isi schimba putin culoarea, se adauga apoi ceapa
detalii rețetă—Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am
detalii rețetă—Taiati puiul si sunca in bucati. Topiti untul intr-o tigaie, adaugati ciupercile si prajiti 2 minute.
detalii rețetă—In timp ce fettuccinii sint la fiert se taie puiul bucatele mici. Baconul se taie lunguiet si subtirel.
detalii rețetă—Incalziti cuptorul al 180*C. Topiti untul si turnati-l in tava. Adaugati usturoiul. Asezati pieptul de pui in
detalii rețetă—Se incalzeste cuptorul la foc mediu. Se taie puiul pe orizontala felii mai subtiri. Se intinde o foaie
detalii rețetă—Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati este o reteta ce poate fi pregatita ca si aperitiv festiv
detalii rețetă—1. Fac un sos foarte gros din o legatura de usturoi verde, o legatura de patrunjel, smantana, ulei de masline,
detalii rețetă—