reteta de bait


Iepure cu ciuperci

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 2h 

Carnea de iepure se tine la bait circa 12 ore, se zvanta, se portioneaza si se sareaza. Ciupercile proaspete se

detalii rețetă—

Rulada de cotlet cu pasta de mici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina grasime, foarte subtirecel

detalii rețetă—

Iepure cu masline si arpagic de la Bunica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Carnea de iepure, taiata in bucati potrivite se lasa 24 ore in bait pregatit din otet, ceapa, sare, piper, foi de

detalii rețetă—

Bors de iepure vinat

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Dupa ce se scoate carnea de iepure din bait, se separa pulpele si pieptul pentru friptura, iar coastele si sira

detalii rețetă—