reteta de cafea


Tort de biscuiti cu cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Biscuitii intregi se pun intr-o tava si se stropesc cu esenta de cafea neagra, indulcita cu zahar si amestecata cu

detalii rețetă—

Crema de cafea cu miere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se bate spuma mierea cu untul. Cafeaua rece, zaharul si galbenusurile se amesteca si se fierb pe foc mic,

detalii rețetă—

Inghetata de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul, foarte usor, apoi frisca se incorporeaza si se parfumeaza cu nescafe.

detalii rețetă—

Lichior de cafea boabe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Cafeaua se piseaza mare si se pune in alcool, la macerat, timp de 8 zile. Se topeste zaharul in apa pe foc, se

detalii rețetă—

Crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se prepara la fel ca si crema de cafea, cu deosebirea ca in loc de cafea se pune in laptele care clocoteste, 100

detalii rețetă—

Crema de cafea

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Intr-o cratita cu lapte care clocoteste se toarna esenta de cafea tare, se acopera cu un capac si se lasa sa stea

detalii rețetă—

Lichior de cafea si vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune un litru de apa intr-un vas emailat, la foc viu. Cind apa clocoteste, se ia vasul la o parte, se pune

detalii rețetă—

Cocteil de cafea

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se agita totul si se tine la rece.

detalii rețetă—