reteta de cotlet


Rulada de cotlet cu pasta de mici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se taie din cotlet suvite de 4-5 mm grosime si lungi de 15-20 cm, care sa aibe si putina grasime, foarte subtirecel

detalii rețetă—

Cotlet de miel umplut

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se scoate de la miel cotletul, se curata carnea de pe oase si se acopera fiecare os cu staniol. Apoi, se taie

detalii rețetă—

Cotlete de miel pane

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se desprind coastele de sira spinarii, lasind muschiul legat de coaste. Se despart cotletele una cite una. La

detalii rețetă—

Cotlete de porc inabusite

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se asaza intr-o cratita bucata intreaga de cotlete peste citeva cepe taiate felii si usturoi. Se pune sare si

detalii rețetă—

Cotlet de porc cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Bucata de cotlet spalata se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 minute, dupa care se asaza intr-un vas potrivit

detalii rețetă—

Cotlete de pui pane

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se taie si se aleg bucatile mai carnoase (piept, pulpe etc.) si li se da forma de cotlet batindu-le peste tot. Se

detalii rețetă—

Cotlet pane si natur

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se iau antricoate de porc, de berbec sau de vitel, se spala, se curata si se taie cotlete (cu osul respectiv).

detalii rețetă—

Cotlete de porc cu sos de vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Bucata de cotlet se spala, se presara cu sare si piper, se lasa 10-15 min., dupa care se asaza intr-un vas potrivit

detalii rețetă—