Pentru ghiveci delicios de legume se topesc 25 g unt si se caleste ceapa 2-3 minute. Se adauga legumele si se
detalii rețetă—Pentru ghiveci din maruntaie de miel maruntaiele se spala, se taie in bucati mici. Patrunjelul si mararul verde
detalii rețetă—Pentru ghiveci bulgaresc carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
detalii rețetă—Pentru friptura de porc cu ghiveci bulgaresc pulpa de porc se spala, se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se
detalii rețetă—Pentru ghiveci cu carne de vita legumele se curata si se spala. Ceapa si patrunjelul se taie marunt. Morcovii,
detalii rețetă—Pentru ghiveci cu crap pestele se portioneaza, se spala si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii.
detalii rețetă—Orezul cu ghiveci de vitel este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Se fierbe orezul, se pregateste un
detalii rețetă—Pentru ghiveciul cu ulei se pregateste zarzavatul astfel: se taie putina varza in bucati, un morcov, un patrunjel
detalii rețetă—Vinetele, zucchini, ceapa, rosiile, ardeii si usturoiul taiate, se calesc in ulei de masline ca un ghiveci. Se
detalii rețetă—Ceapa, ardeiul, rosia se taie marunt si se calesc in ulei. Se adauga boiaua si se amesteca. Carnea taiat
detalii rețetă—Ardeiul taiat in rondele si rosia in bucati (iarna se foloseste ghiveci) se pun intr-un vas termorezistent cu ulei.
detalii rețetă—