Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasul de mamaliga este o mancare cu branza sanatoasa si populara ce se
detalii rețetă—Pentru galustele de mamaliga se face o mamaliga potrivit de tare. Se adauga putin unt si branza rasa. Se ia cu
detalii rețetă—Pentru mamaliga cu ochiuri si branzeturi se pune la fiert laptele indoit cu apa, din care se face o mamaliga
detalii rețetă—Pentru balmus cu malai si branza se pune la fiert laptele indoit cu apa, din care se face o mamaliga ceva mai
detalii rețetă—Pentru mamaliga la cuptor cu branza si oua se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma rezistenta la foc.
detalii rețetă—Pentru aceasta mancare mamaliga ramasa din ajun se taie felii de un deget de groase si de marime potrivita.
detalii rețetă—Pentru ursul de mamaliga se face o mamaliga potrivit de tare. Este usor de pregatit si este gustoasa.
detalii rețetă—Mamaliga pripita se serveste la masa langa ochiuri, branza cu smantana, topitura etc. Este gustoasa.
detalii rețetă—Pentru mamaliga simpla fiarta pune ceaunul cu apa la fiert. Separat se pregateste malaiul proaspat cernut. Cand apa
detalii rețetă—Tocana de porc cu rosii este o mancare de carne delicioasa si se pregateste la fel ca tocana de vaca. Se serveste
detalii rețetă—Salata cu gogonele este un preparat culinar simplu si delicios. Ingredientele pentru reteta sunt: gogonele, ceapa
detalii rețetă—Macrou cu mamaliga este o mancare usoara si satioasa. Pentru a pregati aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele
detalii rețetă—