Aceasta reteta este foarte delicioasa si se pregateste usor si repede. Pentru a prepara cascaval la capac, avem
detalii rețetă—Se socoteste un ou si o lingura c branza de fiecare persoana de la masa. Se poate intrebuinta branza de oi, de
detalii rețetă—Se curata cartofii si se taie cubulete ca pt piure, se fierb si spaghetele. Intr-un castron, se pun cartofii,
detalii rețetă—Aceasta reteta este foarte gustoasa. Pentru a prepara rulada de cascaval avem nevoie de unt, cascaval, faina, oua
detalii rețetă—Se unge cu grasime o forma de tort. Se piseaza fursecurile. Untul se topeste intr-o tigaie, se adauga praful de
detalii rețetă—Se fierb spaghetele in multa apa cu sare, respactand intocmai indicatiile de pe ambalaj. Intre timp, se spala
detalii rețetă—Piscoturile sepun intr-o punga si cu o sucitoare se sfarma bine. Pesmetul de piscot care s-a format se framanta cu
detalii rețetă—Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachete, apoi se scurge apa si se clatesc. Intre timp se
detalii rețetă—Se fierb macaroanele dupa care se scot, se dau sub jet de apa rece si se scurg. Se amesteca branza, zaharul,
detalii rețetă—Daca doresti sa oferi aperitive gustoase, pregateste chifle umplute cu brinza. Aceasta reteta este foarte buna.
detalii rețetă—Ingredientele pentru umplutura se amesteca foarte bine intr-un castron si, daca iese un pic cam groasa, se mai
detalii rețetă—Ouale se pun la fiert 10 min. Usturoiul si ceapa se toaca si se calesc in foarte putin ulei. Se toarna rosiile din
detalii rețetă—