retete foi prajitura


Foi cu salicale umplute cu crema

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Reteta de foi cu salicale se prepara usor. Ingredientele sunt: faina, zahar, oua, ulei.

detalii rețetă—

Foi cu miere de albine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Foile cu miere de albine se prepara simplu. Ingredientele sunt: miere, zahar, faina.

detalii rețetă—

Foi pentru prajituri

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Foi pentru prajituri este o reteta practica si simpla. Ingredientele pentru reteta sunt: ulei, zahar, faina.

detalii rețetă—

Creme pentru foi de prajitura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Alunele se piseaza si se amesteca cu frisca. Se intinde frisca peste fiecare foaie, acestea se suprapun iar

detalii rețetă—

Domino

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Ingredientele pentru foi se framanta si se intind 4 foi care se coc pe fundul tavii. Intre foile coapte se pun 3

detalii rețetă—

Prajitura Kety

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Crema se pune intre foi si se glazureaza cu albusurile batute pe aburi cu zahar, apoi prajitura se orneaza cu

detalii rețetă—

Foi pentru prajitura

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Zaharul se freaca cu ouale, se adauga uleiul, se stinge amoniacul cu putin otet, se adauga laptele si faina atit

detalii rețetă—