retete papanasi


Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasii deliciosi cu branza de vaci aveti nevoie de 400 g branza de

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de capsuni

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasi cu dulceata de capsuni se amestecă bine oul cu brânza de

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor fierti cu branza de vaci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii fierti cu branza de vaci sunt foarte sanatoase, este o mancare

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor cu branza de vaci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasii cu branza de vaci sunt deserturi traditionale foarte delicioase. Se

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor moldovenesti cu sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Pentru papanasi moldovenesti cu sos se mixeaza branza (bine scursa de zer) cu

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata de afine si smantana

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu dulceata de afine si smantana este un desert traditional romanesc

detalii rețetă—

Gogosi pufoase

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Gogosi pufoase este un desert delicios pe care il puteti face cu drojdie, faina, zahar, ulei, oua si arome. Reteta

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor cu crema de ciocolata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Papanasi cu crema de ciocolata este un desert delicioa si simplu.Pentru a

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor prajiti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Se amesteca intr-un castron branza de vaci, ouale, faina, sarea si untul. Se

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor pufosi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Ouale se bat bine cu mixerul. Se adauga apoi zaharul treptat si se mixeaza

detalii rețetă—

Zeppole di san giuseppe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Uleiul se pune intr-un vas si se pune la foc cam la 190grade. Intr-un vas,se amesteca ouale batute,cu ricotta

detalii rețetă—

Reţetă de preparare a papanaşilor cu dulceata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 40m 

Reţetă de preparare a papanaşilor. Branza se mixeaza foarte bine impreuna cu ouale zaharul,zaharul vanilat si un

detalii rețetă—