retete pesmeti


Pesmeti cu nuca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu untul moale. Se adauga coaja rasa de lamaie, romul, faina si se framanta

detalii rețetă—

Pesmeti cu lamaie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca ouale cu zaharul, se adauga coaja de lamaie rasa, zeama de lamaie, zaharul vanilat, miezul macinat de

detalii rețetă—

Pesmeti fragezi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga untul moale, smantana, romul si faina cat cuprinde. Se intinde o

detalii rețetă—

Pesmeti pentru ceai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Faina se amesteca impreuna cu untul, zaharul, oul si un praf de scortisoara. Se framanta bine aluatul si se lasa in

detalii rețetă—

Pesmeti cu stafide

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca faina cu praful de copt, untul, oul, zaharul, laptele si zaharul vanilat. Se framanta aluatul obtinut

detalii rețetă—

Pesmeti tigarete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Untul cu zaharul si zaharul vanilat se freaca bine, apoi se adauga faina si se framanta aluatul. Acesta se aduna ca

detalii rețetă—

Pesmeti cu migdale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se amesteca zaharul cu migdalele maruntite si li se adauga galbenusurile, zaharul vanilat si putina sare. In

detalii rețetă—

Pesmeti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se freaca untul cu zaharul pana se topeste zaharul. Se adauga alternativ faina si ouale, apoi stafidele,

detalii rețetă—

Pesmeti cu unt

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se face un aluat din 350 gr. faina. 250 gr. unt proaspat, 150 gr. zahar, 2 galbenusuri, putina coaja rasa de

detalii rețetă—

Pesmeti de malai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca untul spuma. Se adauga zahar, scortisoara, malaiul, faina, sare si se framinta un aluat care se intinde

detalii rețetă—

Pesmeti cu smintina si vanilie

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se freaca zaharul cu galbenusurile si ouale intregi, se adaga vanilia si smintina, bicarbonatul si untul, se

detalii rețetă—

Pesmeti pentru vin si ceai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se freaca galbenusurile cu zaharul, se adauga albusurile spuma, faina, untul topit cald (nu fierbinte) si la urma

detalii rețetă—