Prajitura cu sifon se serveste pudrata cu zahar. Pentru aceasta reteta va trebuie dulceata de trandafiri.
detalii rețetă—Pentru a prepara aceasta reteta de minciunele sunt necesare urmatoarele ingrediente: galbenusuri, ou, zahar,
detalii rețetă—Se spala ouale, se sterg si se sparg intr-un vas adanc. Se pune faina si se subtiaza cu lapte. Se adauga un praf de
detalii rețetă—Se sparge oul intr-un vas adanc, se pun deasupra doua linguri de faina si se subtiaza cu apa minerala adaugata cate
detalii rețetă—Se amesteca zaharul si cu ouale pina se albesc. Se adauga uleiul si sifounul ametecind intr-una. Apoi se pune faina
detalii rețetă—Carnea trecuta de trei ori prin masina de tocat se amesteca cu sare, piper, bicarbonat sau sifon si cimbru
detalii rețetă—Se amesteca intr-o oala sifonul, uleiul, zaharul si aromele. Se adauga faina atit cit sa se obtina o coca potrivit
detalii rețetă—Se toarna sifonul intr-un castron, se adauga uleiul, zeama de lamiie, sarea, piperul, patrunjelul verde tocat si se
detalii rețetă—Se bat ouale, se amesteca cu sifonul si sarea, cu faina, apoi se adauga laptele putin cite putin, la fel ca la
detalii rețetă—Se pune intr-un castron malaiul, faina, zaharul, sarea, bicarbonatul si uleiul. Se amesteca cu lingura, adaugind
detalii rețetă—Se freaca galbenusurile cu uleiul si sarea, se adauga faina putin cite putin, apoi laptele sau sifonul, amestecind
detalii rețetă—Malaiul, faina, zaharul, sarea, bicarbonatul si uleiul, se pun intr-un castron. Se amesteca cu lingura, adaugind
detalii rețetă—