Ungem cu usturoi slanina afumata impreuna cu pieptul de gasca, presaram cu sare si piper si le punem la frigider o
detalii rețetă—Carnea de mistret foarte bine spalata se taie in fasii subtiri impreuna cu slanina afumata. Se pune in apa
detalii rețetă—Taiem cubulete slanina afumata si o punem intr-o oala. Turnam deasupra uleiul si topim grasimea de pe slanina.
detalii rețetă—Curatam ciupercile, le spalam si le scurgem, le taiem rondele. Taiem cubulete slanina afumata. Topim untul,
detalii rețetă—Pisam usturoiul. Spalam carnea si o frecam bine cu zeama de lamaie, usutoi pisat, cimbru. Peste carne punem
detalii rețetă—1.Carnea se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie, apoi se infasoara in bucati de slanina afumata. Se prinde
detalii rețetă—1.Carnea dezosata se spala, se sterge cu un prosop de bucatarie si se impaneaza cu fasii de slanina afumata.
detalii rețetă—Se asaza carnea de miel intr-un vas si se freaca bine cu lamiie, apoi cu mujdei si cimbru. Peste carnea astfel
detalii rețetă—Se taie bucatele de slanina sau costita afumata. Se lasa sa se rumeneasca pe o parte si pe alta, apoi se toarna
detalii rețetă—Se tine fasolea in apa 12 ore. Se arunca prima apa de la fiert. In apa a doua se adauga sarea. Separat se inabusa
detalii rețetă—Se impaneaza bucata de pulpa cu slanina taiata ca degetul mic. Slanina neafumata, doar tinuta la saramura, este
detalii rețetă—Cartofii spalati se pun la copt in cuptor. Intre timp se taie putina slanina afumata marunt si se pune la prajit
detalii rețetă—