tocatura


Rulouri de carne de vitel

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se taie carnea felii mai multe patrate si se bat ca snitelul. Se umplu cu tocatura din aceeasi carne sau din mai

detalii rețetă—

Pui umplut cu tocatura si ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se pune intr-o tigaie slanina taiata marunt, se topeste, se adauga ciupercile,

detalii rețetă—

Pui "Marengo"

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se taie puiul in bucati, care se rumenesc in amestec de unt si ulei incins. Cind bucatile au capatat culoare, se

detalii rețetă—

Chiftelute

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se face o tocatura bine framintata din care se fac chiftelute rotunde. Se dau prin faina amestecata cu pesmet si se

detalii rețetă—

Pulpa de miel umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se alege pulpa din spate, se curata de pielita si se scoate osul. Se desface cit mai plat, se da cu putina sare, se

detalii rețetă—

Perisoare cu smintina in sos alb

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Din tocatura de carne se fac perisoare potrivit de mari ca o nuca, se tavalesc prin faina si se prajesc in untura

detalii rețetă—

Oua umplute cu piept de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:15m 

Se fierbe pieptul de pasare si se da prin masina de tocat. Se freaca tocatura cu galbenusurile fierte tari, se

detalii rețetă—

Chiftelute din vinete

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se coc vinetele ca pentru salata si se toaca bine, impreuna cu piinea muiata si stoarsa. Se adauga in tocatura

detalii rețetă—

Perisoare cu sos de smintina si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se trece carnea prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si piinea inmuiata in apa si bine stoarsa. Se adauga in

detalii rețetă—