Iepure cu masline si arpagic de la Bunica

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
justeu80 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea de iepure, taiata in bucati potrivite se lasa 24 ore in bait pregatit din otet, ceapa, sare, piper, foi de dafin, felii de morcov si telina, a

ingrediente

   1 1/2 kg carne de iepure
   untdelemn
   1 morcov
   1 telina
   500 gr. arpagic
   3-4 linguri otet
   1 ceapa
   2 pahare de vin alb
   boabe de piper
   2 frunze de dafin
   300 gr. masline
   1 lamaie
   sare
   suc de rosii
   400 gr. cimbru

mod de preparare

Carnea de iepure, taiata in bucati potrivite se lasa 24 ore in bait pregatit din otet, ceapa, sare, piper, foi de dafin, felii de morcov si telina, apa. Se scot bucatile de carne din bait, se sterg si se prajesc in untdelemn, pina incep sa se rumeneasca. Separat, arpagicul se opareste cu apa clocotita pentru a se curata repede de foile uscate, apoi se caleste in untdelemn pina devine auriu. Se adauga la carne maslinele desarate prin fierbere, sare, piper, cimbru, felii de lamiie curatate de coaja, sucul de rosii si vinul si se introduce totul la cuptor 30 minute, pina s-a patruns bine carnea si a scazut sosul.



Alte retete recomandate
Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure cu masline si arpagic de la Bunica" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite