Editura:
Adevar Divin
Alex Alex
Alex Alex 2001 Srl
All
Andreas
Anteea
Aquila
Bizantina
Business Channels Connect
Casa
Corint Logistic Srl
Curtea Veche
Curtea Veche Publishing Srl
Didactica Publishing
Didactica Publishing House
Editura Aquila Logistic Srl
Editura Trei Srl
Editura Vremea Srl
Grup Editorial Litera Srl
House Of Guides
House Of Guides Publishing Grup Srl
Humanitas Sa
Institutul European De Cooperare Internationala
Ivo Print Srl.
Lider
Litera
Mara Books
Mast
Meteor Press
Meteor Press Srl
Multicart
Orizonturi
Paideia
Paralela 45
Polirom
Pronia International S.R.L
Rao
Rao Distributie Srl
Supergraph
Supergraph Prest Com S.R.L.
Trei
Autor:
Ana Pop
Annabel Karmel
Arthur Agatston
Barbel Ranseder
Bernhard Gahm
Bogdan Ulmu
Cecile Decaux
Celine Scharot
Denise Linn, Meadow Linn
Doreen Virtue si Jenny Ross
Elisabeta Iorga, Marius Iorga, Emilia Deliu
Garoafa Coman
Georg Innerhofer
Georgeanne Brennan
Gordon Ramsay
Ileana Vasilescu, Ioana Irimiea
Ioana Irimiea
Jamie Oliver
Joanna Farrow
Julie Powell
Laura Andamache
Laura Cosoi
LeAnne Campbell
LeAnne Campbell Si T. Colin Cambell
Ligia Pop
Lotte Hanreich, Edith Zeltner
Maggie Pannell
Manuella Chantepie
Maria Cristea Soimu
Michael Van Straten
Michel Montignac
Mihaela Enache
Mihai Basoiu
Mihai Enescu
Mihai Matei
Mihai Tatulici
Mircea Georgescu
Mirjam Beile
Nigella Lawson
Norman MacMillan
Patricia Alexandra Pop
Patricia Pop
Penny Doyle
Principesa Margareta a Romaniei
Radu Anton Roman
Rosalba Gioffre
Sanda Marin
Speranta Anton
Stephen Sander
Suzannah Olivier
Tothne Libor Maria
Valentina Iordan
Victor Tarus
Williams Sonoma
culinar

newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook RSS Feed Youtube
-30%

 

Jamila Cuisine-Geanina Staicu-Avram
(0)

Povestea proiectului JamilaCuisine a început în 2012. Timizi și cu resurse minime, am purces în ceea ce urma să se dovedească a fi cea mai frumoasă aventură din viața noastră de până acum. Am muncit enorm, am mai și greșit, însă am continuat să facem exact ce ne place mai mult: rețete video, înfățișate pas cu pas, pentru toți cei care ne urmăresc activitatea și ne îndrăgesc. Deși întotdeauna voi vă bucurați de rețetele noastre în forma finală, în spatele acestora stă o muncă pe care puțini și-o pot imagina. Dar ce înseamnă o rețetă JamilaCuisine? O rețetă JamilaCuisine presupune cel puțin 20 de boluri de spălat, între 6 și 12 ore de filmări, alte 12-16 ore de montaj și editare. În plus, o rețetă video înseamnă machiaj refăcut adesea, bluzițe și șorțuri perfect călcate și o răbdare fără limite. Pe lângă toate acestea, o rețetă video necesită pasiune, multă dăruire și o dragoste nemăsurată pentru arta culinară. Cartea de față reprezintă pentru noi un vis împlinit. Ne-am dorit să vă putem oferi o variantă tipărită a celor mai apreciate rețete și, firește, suntem extrem de bucuroși că am izbutit. Ce ...

39,99 lei
27,99 lei
-45%

 

Prajituri rapide. 24 de retete delicioase si usor de preparat - Laura Andamache
(0)

   Retetele adunate in aceste carti sunt rapide si inedite, iar pentru a le prepara nu este nevoie de prea multa experienta. Cateva au fost incercate si apreciate de peste 200 000 de fani din intreaga lume, insa cele mai multe sunt noi, si fiecare dintre ele va ghideaza pas cu pas pentru a prepara delicatese ci care va puteti incanta familia si prietenii, dand totodata o nota proaspata meselor dumneavoastra.

19,99 lei
10,99 lei
-22%

 

Sfintele Pasti - Credinta, Datini si Preparate Culinare-Constantin Garvasuc
(0)

Inrositul oualor in stilul traditional Odinioara,ouale se inroseau folosindu-se culori extrase din plante. Frunze,tulpini sau radacini de la diverse plante erau fierte,obtinandu-se astfel o culoare suficient de placuta si persistenta. Perioada de recoltare a acestora era foarte importanta,cum important era si stadiul de dezvoltare la care se face recoltare,in vederea obtinerii unei vopsele de calitate. Ouale se introduceau pentru un timp precizat de experienta in vopseaua vegetala astfel obtinuta. Pentru a se pastra culoarea cat mai mult timp,ouale se curatau foarte bine de orice urma de grasime inainte de vopsire,iar dupa vopsire se ungeau pe deasupra cu ulei sau cu grasime animala.

31,99 lei
24,99 lei
-33%
-44%

 

Bucataria la indemana oricui
(0)

70 de retete care iti ies din prima!

26,99 lei
14,99 lei
-41%

 

Anotimpuri gastronomice: 82 de retete de iarna - Patricia Alexandra Pop
(0)

Al treilea volum al seriei Anotimpuri Gastronomice, aduce cititorilor 82 de retete care imbina ingrediente specifice anotimpului rece. Desigur, autoarea nu s-a limitat la ce se gasea in piata iarna pe vremea bunicii, ci propune retete care includ o multitudine de fructe si legume, existente gratie importurilor, dar si foarte necesare unei alimentatii echilibrate.Desi nu este un volum cu retete dedicate sarbatorilor de iarna, multe dintre preparatele propuse pot face deliciul oricarei mese festive.

28,99 lei
16,99 lei
-45%

 

Bomboane si biscuiti de ciocolata. 24 de retete delicioase si usor de preparat - Laura Andamache
(0)

  Cartea cuprinde 24 de reţete de bomboane și biscuiți de ciocolată ideale ca gustări dulci sau deserturi, pentru cei mai pofticioși membri ai familiei sau a ne întâmpina oaspeții.  Laura Adamache recomandă preparate clasice condimentate cu idei moderne și pregătite cu ingrediente gustoase și sănătoase. Pentru fiecare rețetă se indică gradul de dificultate, iar modul de preparare este prezentat pe puncte, pas cu pas. Rețetele sunt completate de casete cu trucurile delicioase ale autoarei.

19,99 lei
10,99 lei
-35%

 

Peste si fructe de mare. 24 de retete delicioase si usor de preparat- Laura Adamache
(0)

Retetele adunate in aceste carti sunt rapide si inedite, iar pentru a le prepara nu este nevoie de prea multa experienta. Cateva au fost incercate si apreciate de peste 200 000 de fani din intreaga lume, insa cele mai multe sunt noi, si fiecare dintre ele va ghideaza pas cu pas pentru a prepara delicatese ci care va puteti incanta familia si prietenii, dand totodata o nota proaspata meselor dumneavoastra.

19,99 lei
12,99 lei
-40%

Carte

Aperitive gustoase-Colette Hanicotte
(0)

Tarte, tartine, foietaje, coltunasi, clatite, antreuri calde, corabioare, minipizza, placintele dulci-sarate, minidulciuri delicioase... Retete simple si originale pentru a pregati aperitive gustoase... de-ti lasa gura apa.

24,99 lei
14,99 lei
-28%

 

Paste
(0)

50 de retete simple de paste.

64,99 lei
46,99 lei
-45%

 

Retete mediteraneene
(0)

Cu retetele pe care vi le prezentam aici puteti aduce savoarea si parfumul specific al Mediteranei in bucataria dumneavoastra. Pestele proaspat, ierburile aromate si legumele de tot felul - toate sinonime cu bucataria mediteraneana - va dezvaluie acum secretele ce va vor permite sa le combinati in feluri de mincare rapide si simple, potrivite oricarei ocazii. Insotite de numeroase ilustratii, cu instructiuni simple si clare, aceste retete sunt cea mai buna dovada ca experimentele nu sunt ceva periculos in bucatarie! Feluri de mancare spaniole, frantuzesti, grecesti si italienesti va sunt acum la indemina; descoperiti omleta spaniola cu peste afumat sau uimiti-va prietenii cu atit de specialele scoici Arrabbiata. Cu siguranta incepatorii vor gasi capitolul introductiv cat se poate de util in calatoria prin bucataria mediteraneana, iar bucatarii mai experimentati se vor bucura de sfaturile suplimentare oferite alaturi de unele dintre retete.

19,99 lei
10,99 lei
×