Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Pui Sanghai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face un aluat ca la clatite din oua, sos de soia, mustar, marar, sare, piper si faina. Se taie pieptul de pui in

detalii rețetă—

Pasta de carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se fierbe bine carnea, apoi se trece prin masine de tocat de 2-3 ori. Se amesteca cu untul frecat spuma, mustarul,

detalii rețetă—

Pasta de sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se freaca untul spuma, apoi se amesteca impreuna cu mustarul, sunca maruntita, sare, piper si cniac dupa gust.

detalii rețetă—

Ficat de gasca cu sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Ficatul se taie feliute si se pun la rumenit in putin unt. Se prepara un sos de mustar frecat cu ulei si

detalii rețetă—

Rulada rece

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se freaca separat ingredientele foarte bine. Mai intai punem carnea, o treime din unt, putin piper, galbenusurile,

detalii rețetă—

Rulou din ceafa de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se bat usor feliile de carne, se presara cu sare piper si apoi se ung cu mustar. Peste feliile de carne se pune

detalii rețetă—

Rulada de curcan cu crenvursti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne. Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se

detalii rețetă—

Rulouri picante din muschi de porc

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:40m 

Carnea se taie in felii potrivite ca grosime, care se bat bine cu ciocanul pentru fragezit. Se sareaza fiecare

detalii rețetă—

Snitel Zselic

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Amestecam smantana cu condimente, verdeata de patrunjel taiata foarte marunt, cu mustar, cu pesmet si cu marul

detalii rețetă—

Pasta de parizer

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Margarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean.

detalii rețetă—

Pui Sanhai

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Se taie pieptul de pui bucati subtiri cu grosimea de 1 cm, ouale se sparg intr-un castron in care se adauga sosul

detalii rețetă—

Cremvursti cu maioneza

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Maioneza cu mustar, sare si zeama de lamiie, ca sa fie putin mai picanta, se subtiaza cu vinul si se aromeaza cu

detalii rețetă—

Frigarui de pui pe salata verde

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Carnea se spala si se sterge apoi se taie cuburi. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Se curata ceapa si se

detalii rețetă—

Piept de curcan cu sos tartar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Pieptul de curcan si toate resturile de friptura de curcan se asaza pe farfurie, iar peste ele se toarna un sos

detalii rețetă—