Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Placintele cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru acest aperitiv necesitati faina, margarina, apa, praf de copt, sare, carne de porc tocata, ulei, cartofi,

detalii rețetă—

Pulpa de porc umpluta

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Se calesc in doua linguri de margarina ceapa si ardeii tocati marunt si ciupercile din conserva,doar pana se

detalii rețetă—

Quiche cu ceapa si sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Am facut aluatul. Am topit putin margarina, am pus faina, sare (dupa gust), am framantat in timp ce am adaugat si

detalii rețetă—

Cornulete aperitive cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Cornuletele cu carne sunt aperitive cu carne delicioase si consistente. Faina se amesteca cu drojdia uscata. Se

detalii rețetă—

Aperitiv buzoian

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Pentru aperitiv buzoian se amesteca branza, margarina, usturoiul, verdeata, sare, piper. Ce pasta obtinuta se umplu

detalii rețetă—

Hot-dog cu crenvusti de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Hot-dog-ul cu carne de pui este un aperitiv foarte gustos, usor de preparat. Pentru aceasta reteta de aperitiv

detalii rețetă—

Chec cu ficatei

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Checul cu ficatei este o reteta usor de preparat. Aveti nevoie de faina, oua, ficatei de pasare, verdeata, usturoi

detalii rețetă—

Tort de carne

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Aluatul: Amestecam faina cu margarina, dospim drojdia cu lapte indulcit si putina faina, iar

detalii rețetă—

Pasta de parizer

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Margarina se freaca cu sare si piper, se adauga ceapa rasa, patrunjelul tocat marunt si mustarul cu hrean.

detalii rețetă—

Placinta cu sunca

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 

Faina se freaca cu margarina, se adauga doua galbenusuri, rom, sare si atata smantana cat sa se obtina un aluat

detalii rețetă—

Felii din piept de pui cu morcovi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Morcovii se taie betisoare de cca 5 cm lungime. Se incing 30 g margarina si se calesc morcovii. Se adauga

detalii rețetă—

Chec sarat

complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h:40m 

Frecati margarina pina devine spumoasa, adaugati treptat faina cernuta amestecata cu praful de copt, incorporati pe

detalii rețetă—

Sandvisuri calde cu parizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 5m 

Se unge margarina pe sandvisuri, se pune parizerul si cascavalul pe una dintre felii si se pun feliile una peste

detalii rețetă—