Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

VIDEOPlacintele cu pui

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 40m 

Placintelele cu pui, cremoase in interior si aromate, servite alaturi de o salata, pot fi o alternativa delicioasa

detalii rețetă—

Placinta taraneasca cu carne de porc

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
gatire reteta 50m 

La placinte inainte!.... Poftiti,va rog!..... Va astept cu drag la o portie!

detalii rețetă—

Placintele cu ficatei

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 35m 
gatire reteta 50m 

Sunt perfecte pentru pachet sau la mic dejun.

detalii rețetă—

Placintele cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Pentru acest aperitiv necesitati faina, margarina, apa, praf de copt, sare, carne de porc tocata, ulei, cartofi,

detalii rețetă—

Placinte Englezesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

a) Aluatul : 1. Amestecam faina cu praful de copt, sare si untul taiat cuburi pana capata aspect de

detalii rețetă—

Placintele cu carne de miel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Placintelele cu carne de miel sunt un aperitiv cald sau o cina satioasa si usor digerabila.

detalii rețetă—

Placintele cu pui si ceapa

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Tartelete cu pui si ceapa sunt ideala pentru orice masa festiva. Gasiti acest aperitiv pe culinar.ro, alaturi de

detalii rețetă—

Placinte cu untura

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 

Inmuiem drojdia in putin lapte si o turnam in faina amestecata cu bicarbonatul de sodiu, framantam bine cu sare si

detalii rețetă—