Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Chec apeririv ieftin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:20m 

Se taie cubulete mici parizerul Se separa galbenusurile de albusuri. se bat spuma albusurile. Se pune

detalii rețetă—

Snitel din carne de vitel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Carnea se taie felii subtiri, care apoi se bat cu batatorul. Dupa aceea se sareaza, se dau prin faina si prin albus

detalii rețetă—

Creier in aluat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se amesteca faina cu galbenusurile, untul, sarea si laptele adaugat treptat, apoi se adauga albusurile batute

detalii rețetă—

Rulada Budapesta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile spuma, cu grija, adaugand zaharul cu prudenta. Se amesteca nucile macinate cu faina si cu cacao

detalii rețetă—

Galuste de pesmet cu sunca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se freaca untul spuma, se adauga galbenusurile, sare, sunca taiata marunt, albusurile batute spuma, patrunjelul

detalii rețetă—

Budinca de taietei cu sunca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 

Taieteii fierti fierti in apa cu sare si strecurati se amesteca cu untul, sunca taiata marunt, galbenusurile,

detalii rețetă—

Aperitiv Zestran

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se bat ouale (mai intii albusurile), se adauga faina, iaurtul(smintina), sarea si restul de arome. Se amesteca

detalii rețetă—

Chec aperitiv cu brinza si carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

se amesteca 4 galbenusuri cu untul, smintina, cascavalul ras, carnea taiata, albusurile batute spuma si putin

detalii rețetă—

Crochete din carne de pasare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Se da carnea fiarta prin masina de tocat de doua ori impreuna cu zarzavatul, se amesteca cu albusul, sarea si

detalii rețetă—

Crochete din carne cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Carnea se da prin masina de tocat impreuna cu legumele. Se amesteca cu albusul si verdeata si se formeaza crochete

detalii rețetă—

Salam dietetic

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 50m 

Se da carnea de doua ori prin masina de tocat. Orezul fiert se amesteca cu carnea, usturoiul pisat, cimbrul si

detalii rețetă—

Aperitiv cu sunca sau parizer

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Sunca sau parizerul, taiate in bucatele marunte, se amesteca cu faina desfacuta in 1-2 linguri de sifon si un albus

detalii rețetă—