Aperitive

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Tarta impletita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 

Se topeste untul pe bain-marie si se amesteca cu sarea si zaharul. Se incorporeaza treptat faina cernuta,

detalii rețetă—

Treccia ripiena salata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:20m 

Dizolvam drojdia cu o lingurita de zahar (din zaharul pentru aluat) si cu putina apa (din apa pentru aluat). Varsam

detalii rețetă—

Cornulete aperitive cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Cornuletele cu carne sunt aperitive cu carne delicioase si consistente. Faina se amesteca cu drojdia uscata. Se

detalii rețetă—

Hot-dog cu crenvusti de pui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Hot-dog-ul cu carne de pui este un aperitiv foarte gustos, usor de preparat. Pentru aceasta reteta de aperitiv

detalii rețetă—

Chifle turcesti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Chiflele turcesti se prepara din lapte, zahar, drojdie, piure de cartofi, faina, carne tocata, ceapa, pasta de

detalii rețetă—

Rulada Budapesta

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se bat albusurile spuma, cu grija, adaugand zaharul cu prudenta. Se amesteca nucile macinate cu faina si cu cacao

detalii rețetă—

Batoane cu sunca si cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Se face un aluat din faina, drojdia, sarea si zaharul si se lasa la crescut 30 minute. Se taie feliile de sunca in

detalii rețetă—

Salata cu carne de vita

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 35m 

Se pregateste mai intii sosul. Se freaca mustarul cu zaharul, sarea si piperul; uleiul se toarna cite putin, ca sa

detalii rețetă—