Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gem de capsuni

portii reteta 4 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 40m 

Pentru acest gem am avut un castron cu capsuni de tara, mititele, firave, astfel incat s-au destramat la fiert,

detalii rețetă—

Gem de caise rapid

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Acest gem de caise se prepara foarte rapid, in doar 30 de minute! Intai se spala bine caisele si se scot samburii,

detalii rețetă—

Jeleu de corcoduse

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun corcodusele la fiert cu 2 l de apa, la foc mic. Dupa 10-20 de minute, se strecoara zeama si se amesteca apoi

detalii rețetă—

Marmelada de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Am curatat merele de coaja si samburi si le-am taiat cubulete. Le-am pus intr-o oala incapatoare si le-am acoperit

detalii rețetă—

Dulceata de mure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h:30m 

Se spala si se curata de codite murele. Se pun la fiert intr-o oala incapatoare cu fructoza. Se fierb aproximativ 2

detalii rețetă—

Dulceata de afine monti

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 3h 

Se spala afinele si se curata de codite. Se pun la fiert intr-o oala incapatoare (sa permita amestecatul) se adauga

detalii rețetă—

Marmelada de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 

Am curatat perele de coaja si sambururi si le-am taiat cubulete. Le-am pus intr-o oala incapatoare si le-am

detalii rețetă—

Dulceata de catina

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Fructele de catina se spala si se amesteca cu apa, 2 linguri cu zahar si praful de gelfix. Se pun la fiert. Cand

detalii rețetă—

Peltea de portocale (Orange curd)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Puneti apa la fiert. Radeti coaja si stoarceti portocala. Puneti toate ingredientele intr-un vas ce se poate aseza

detalii rețetă—

Dulceata buna de mure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dulceata de mure se face la fel cu dulceata de fragi, se adauga la fiert putina vanilie. Veti avea nevoie de mure,

detalii rețetă—

Marmelada delicioasa de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru marmelada de mere se aleg mere tari, nu fainoase. Se taie in sferturi, se curata de coaja si de samburi. Se

detalii rețetă—

Dulceata de smochine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se pun la fiert apa cu zaharul, pana se leaga siropul. Separat, se spala smochinele si se pun intr-un vas cu apa si

detalii rețetă—

Dulceata din coji de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se desfac cojile de portcale cu atentie, se tin 48 de ore in apa rce, iar a treia zi se pun la fiert. Se schimba

detalii rețetă—

Dulceata de portocale

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Portocalele se pun intregi la fiert in apa clocotita. Se scot apoi si se lasa la racit intr-un vas cu apa rece. Se

detalii rețetă—