Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Compot asortat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se face intr-o cratita un sirop din zahar, apa, zeama de lamaie si mirodenii. Se fierbe siropul pana se leaga putin

detalii rețetă—

Compot de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala caisele si se taie in doua. Se face un sirop putin legat din apa, zahar si vanilie. Se pun caisele in

detalii rețetă—

Compot de caise uscate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se spala caisele si se pun intr-o cratita cu apa calda, care trebuie sa le acopere. Se lasa la inmuiat 1 ora. Se

detalii rețetă—

Compot de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata gutuile de coaja si de samburi, se taie cuburi si se pun sa fiarba intr-o oala, in 2 l de apa, cateva

detalii rețetă—

Compot cu vin

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata merele si perele de coaja si seminte, se taie felii, se pun intr-un castron si se stropesc cu zeama de

detalii rețetă—

Compot dietetic de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se spala piersicile, se taie in doua sau in patru si se scot samburii. Se pune la fiert, intr-o oala, apa cu

detalii rețetă—

Compot de cirese

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se aleg fructe mari, bine coapte si sanatoase, care se curata de codite, se spala in apa rece si se pun intr-un

detalii rețetă—

Compot de caise

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune zaharul cu o cana de apa intr-un vas pe foc si se leaga un sirop de consistenta siropului de dulceata. Se

detalii rețetă—

Compot de caise intregi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se pune zaharul cu apa intr-un vas pe foc si se leaga un sirop ca pentru dulceata. Se trage vasul de pe foc ca sa

detalii rețetă—

Compot de visine

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Se curata visinele, se spala in apa rece si se pun in sticle cu gatul larg. Se acopera fructele cu patru linguri de

detalii rețetă—

Compot de gutui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se spala gutuile, se taie felii subtiri, care la randul lor se taie din nou, se pun in sticle cu gatul larg si se

detalii rețetă—

Compot de prune

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Fructele se spala, se pun in borcane sau in sticle cu gatul larg si se acopera cu zahar. Se pune peste zahar un

detalii rețetă—

Compot de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Fructele se spala, se pun in borcane sau in sticle cu gatul larg si se acopera cu zahar. Se pune peste zahar un

detalii rețetă—

Compot de gutui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

1 kg de gutui se spala temeinic, se taie felii de cca 1,5 cm latime, li se scoate mijlocul pietros si semintele, se

detalii rețetă—