Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Compot de fructe

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Fructele se curata si se spala, daca e nevoie se maruntesc. Se pun in borcane spalate bine cu apa fierbinte.

detalii rețetă—

Compot de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 

Dupa spalarea 1 kg de mere dulci aromate, le taiem in doua si le curatam de coaja subtire. Dupa inlaturarea

detalii rețetă—

Compot de dovleac

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 

Din apa si zahar se fierbe un sirop. Dovleacul curatat se taie in patratele, se stropesc cu zeama de lamaie si se

detalii rețetă—

Compot de nuca

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Spalam bine nucile – atunci sunt bune cand sunt moi pe interior – si le gaurim cu o andrea. Le punem intr-o

detalii rețetă—

Compot de mure

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Punem murele intr-o sita, le spalam cu apa rece si le strecuram. Le stratificam cu zaharul in borcane si le

detalii rețetă—

Compot de gutui

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

1 kg de mere sau pere gutui se spala temeinic, se taie felii de cca 1,5 cm latime, li se scoate mijlocul pietros si

detalii rețetă—

Compot de dovlecei

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 5h 

Se curata dovleceii si se taie cubulete. Se pun intr-un vas, se pune otetul peste ei si se lasa 3-4 ore. Apoi

detalii rețetă—

Chiselita de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Se aleg prune bine coapte, se spala si se pun la fiert intr-o cratita fara apa. Cand incep sa se moaie, se pune

detalii rețetă—

Compot de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se pune intr-o cratita la foc zaharul, apa si lamaia sau vanilia. Se taie perele in sferturi, se curata de coaja si

detalii rețetă—

Compot de cirese

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Se spala ciresele si se aleg de codite, se pun in borcane (borcanele sa fie de 800 gr. cu capace filetate) cam

detalii rețetă—

Compot de prune in otet

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h:5m 

Prunele bine spalate se asaza in borcane de 800 ml. Se masoara cantitarea necesara de lichid de care avem

detalii rețetă—

Compot de prune

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se poate face cu prunele curatate de coaja sau cu prunele necuratate. In caz ca se curata coaja se sot se

detalii rețetă—

Compot asortat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se pun fructele la fiert. Cand sunt gata, se scot intr-o strecuratoare si se paseaza bine de tot. Se adauga piureul

detalii rețetă—

Compot de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Se curata merele de coaja, se scot simburii si se taie in patru. Se lasa sa stea in apa rece. Se pune la fiert apa

detalii rețetă—