Conserve de fructe

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Sirop de merisoare

portii reteta 12 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 30m 

Miraculoasele afine roșii sau merișoare sunt fructe cu doua insusiri majore : Previn infectiile si protejeaza

detalii rețetă—

Rubarba in sirop de capsuni

portii reteta 2 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 25m 

Numai buna sa folosim la prajituri pe timp de iarna

detalii rețetă—

Sirop de trandafiri

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Medie 
preparare reteta 30m 
gatire reteta 1h:30m 

Aroma fina, delicata!

detalii rețetă—

Compot de piersici cu sirop de zahar ars

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Compotul de piersici cu sirop de zahar ars este o reteta simpla si delicioasa de compot ce poate fi servita si ca

detalii rețetă—

Nectar de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 

Nectarul de visine este gustos si sanatos. Il puteti consuma asa cum este, diluat cu apa sau il puteti folosi la

detalii rețetă—

Compot de piersici

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Piersicile se spala, se curata de coaja, se scot samburii si se taie felii groase. Din apa si zahar se fierbe un

detalii rețetă—

Compot de capsuni

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Compotul de capsuni nu este deloc greu de preparat, fructele raman tari iar de aroma minunata a capsunilor nu mai

detalii rețetă—

Compot de caise

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Apa impreuna cu zaharul si zaharul vanilat se pune pe foc mic. Se scot samburii din caise si se adauga la fiert in

detalii rețetă—

Compot de mere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Apa se da in clocot impreuna cu zaharul. Se introduc cojile de mere si se scot dupa ce si-au schimbat culoarea. Se

detalii rețetă—

Pepene galben la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se opareste pulpa de pepene cu siropul facut din apa si zahar. Se dau cateva clocote, se scot bucatile de pepene si

detalii rețetă—

Prune la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierb prunele intr-un sirop facut din apa si zahar, de trei ori, pana scade siropul la jumatate. Se adauga

detalii rețetă—

Compot de visine conservat

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se fierbe un sirop din apa cu zahar si se raceste. Se curata visinele si se asaza in borcane. Se toarna siropul

detalii rețetă—

Compot de visine

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Intr-un vas se prepara siropul, fierband zaharul cu apa. Se lasa sa se dizolve complet zaharul. Dupa ce lichidul a

detalii rețetă—

Compot de pere

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se curata perele de coaja, se taie felii si li se da drumul in apa rece ca sa nu se innegreasca. Se face intr-o

detalii rețetă—