Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Gososari in sos de mustar si bulion

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:40m 

Gososarii in sos de mustar si bulion este o alternativa delicioasa si inedita la clasicii gogosari in otet.

detalii rețetă—

Branza la borcan (in ulei)

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Branza la borcan (in ulei) este o solutie de a pastra branza la borcan, dar si de a-i da diferite arome subtile.

detalii rețetă—

Capsuni la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 10m 

Capsunii la borcan pot fi pastrati pentru perioada in care nu gasim capsuni proaspeti, momente in care ni se face

detalii rețetă—

Pasta cu piper de Sichuan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 15m 

Pasta cu piper de Sichuan poate fi folosita ca baza pentru diferite sosuri.

detalii rețetă—

Compot dulce de mure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Compotul dulce de mure este de 1000 de ori mai bun decat cel din comert si este si foarte usor de facut.

detalii rețetă—

Tomate galbene in suc de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Tomatele galbene in suc de rosii se pastreaza excelent pentru iarna si pot fi folosite la diverse preparate.

detalii rețetă—

Zacusca tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Zacusca tocata si pastrata la borcane, peste iarna, este numai buna pentru mesele din perioada postului si nu

detalii rețetă—

Pasta de rosii cu bulion

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Pasta de rosii cu bulion este bun in sezonul rece pentru diferse preparate, de la ciorbe, la mancaruri de post.

detalii rețetă—

Compot de cirese galbene

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Compotul de cirese galbene este o modalitate buna de pastrare a fructelor sezoniere si in perioada iernii.

detalii rețetă—

Dulceata simpla cu mure

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Dulceata simpla cu mure este ideala atat pentru micul dejun, cat si pentru desert, pentru clatite cu dulceata sau

detalii rețetă—

Compot de prune cu scortisoara

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Compotul de prune cu scortisoara inlocuiest cu succes orice fel de suc sau sirop din comert si poate fi consumat in

detalii rețetă—

Magiun de prune

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 

Magiunul de prune este ideal pe paine cu unt, la micul dejun, alaturi de o cafea aburinda sau de un ceai aromat.

detalii rețetă—

Rosii cu ardei pentru ciorbe

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Rosiile cu ardei pentru ciorbe se pot pastra excelent pentru sezonul rece si se pot folosi ca atunci cand sunt

detalii rețetă—

Castraveţi bulgăreşti reţetă cu Picant Fix

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Castraveţi bulgăreşti reţetă. Castravetii murati cu Pikant Fix se pastreaza mai bine si pe termen mai lung.

detalii rețetă—