Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Mi-au placut bamele inca din copilarie,mai ales in ghiveci iar pentru conservarea lor,folosesc aceasta metoda dar
detalii rețetă—Un ghiveci din legume si orez foarte delicios
detalii rețetă—Ghiveciul de legume cu orez este o mancare cu legume traditionala si foarte delicioasa. Se spala bine rosiile si se
detalii rețetă—Legumele in afara de vinete, dovlecei si conopida se spala si se curata, dupa care se taie bucatele. Se face sucul
detalii rețetă—Fasolea se spala se rup varfurile si apoi se rupe in bucati, rosiile se decojesc si se taie in cuburi mai mari,
detalii rețetă—Ceapa se taie putin mai mare, vinetele se taie in cubulete mici, ardeii si gogosarii se taie in bucati mici,
detalii rețetă—Se taie gogonelele cubulete, gogosarii si ardeii taiati feliute, iar morcovul se da pe razatoarea mare. Se
detalii rețetă—Se curata si se spala ceapa pestisori si se pune cu uleiul sa sticleze. Se adauga apoi gogosarul, ardeiul (curatat
detalii rețetă—Toate zarzavaturile (afara de ceapa si rosii) se taie felii subtiri, se sareaza si se lasa sa stea 2-3 ore. Ceapa
detalii rețetă—Se coc vinetele, se curata si se lasa sa se scurga. Ardeii si gogosari se coc si se curata, ceapa se caleste 10
detalii rețetă—Se spala fiecare leguma separat si se curata. Morcovii, vinetele si dovleceii se taie in rondele, ardeiul gras in
detalii rețetă—
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe