Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Salata cu ghebe

portii reteta 10 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 40m 

Ghebe tomnatice sau latineste Armillaria mellea , chiar daca este o specie parazita care creste in tufe pe arbori

detalii rețetă—

Tocana de legume cu orez

portii reteta 8 porții
complexitate reteta Ridicata 
preparare reteta 1h 
gatire reteta 1h:45m 

Este pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot

detalii rețetă—

Relish de ardei si gogosari

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Relish de ardei si gogosari este o conserva de legume foarte util cand ne grabim cu mancare sau nu avem la indemana

detalii rețetă—

Salata gustoasa de popinci

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 

Pentru salata gustoasa de popinci aveti nevoie de 4 kg gogosari, 3 kg popinci (ciuperci), 2 kg ceapa, 100 g otet, 1

detalii rețetă—

Rascovi marinati

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Rascovii marinati este o conserva de ciuperci delicioasa. Acestia se fierb in apa cu sare, timp de 15-20 de minute,

detalii rețetă—

Conserve de ciuperci pentru gatit

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Se spala ciupercile in mai multe ape, dupa care se taie bucati. Se pun apoi pe foc, cu ulei si se lasa la fiert

detalii rețetă—

Ciuperci marinate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se aleg ciuperci tinere, inchise si foarte proaspete. Se spala si se fierb in apa cu sare, vreo 15 minute.

detalii rețetă—

Ciuperci murate

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 

Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina

detalii rețetă—