Conserve si muraturi

categorii rețete
Conserve de fructe
toate—
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

urmărește-ne

Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe

Facebook Youtube

Varza murata cu boabe de mustar

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 

Pentru aceasta reteta de varza murata cu boabe de mustar se alege varza frumoasa, tare la pipait si fara frunze

detalii rețetă—

Varza murata cu hrean

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru reteta de varza murata cu hrean se aleg verze indesate care sa aiba frunza subtire, se curata, se spala si i

detalii rețetă—

Varza murata cu gutui

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 

Pentru a face varza murata cu gutui intai spalam un borcan de 5 l sau doua borcane de 2,7 l. Inlaturand cocenele si

detalii rețetă—

Varza murata la butoi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Varza murata la butoi este unul dintre ingredientele cele mai populare in bucataria traditionala romaneasca. Pentru

detalii rețetă—

Varza rosie cu bait de otet

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 

Pentru varza rosie cu bait de otet punem intr-un vas 10 kg de varza rosie tocata fin ca pentru salata, peste ea

detalii rețetă—

Varza rosie murata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Varza se curata si se toaca foarte subtire. Se amesteca cu sarea si se lasa aproximativ 2-3 ore asa. Intre timp se

detalii rețetă—

Varza murata la borcan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 45m 

Varza se curata de frunzele vestejite si se taie apoi in sferturi. Se pun bucatile intr-un borcan mare si se adauga

detalii rețetă—

Varza rosie murata

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 

Se aleg verze mici, se taie in patru, se spala cu apa rece si se pun intr-un borcan mic de sticla, cu boabe de

detalii rețetă—